På vej i bage-mode

Så er det ved at være tid til at bage årets barne-fødselsdagskage. Der er blevet købt bageartikler og -materialer i lange baner (jeg er stadig en nybegynder, så der mangler lidt i bageskabet…) og ikke mindst alle ingredienserne. Lagkagen bliver en lagkage med hjemmelavet bunde, hindbærmousse og chokolademousse. Den skal overtrækkes med smørcreme og derefter fondant og royal icing, indtil vi har en sej racerbane. 

I morgen laves alt til kagen, fredags samles og startes der på pynten og lørdag klarer vi de sidste småting. Heldigvis får jeg hjælp af min sejeste og aller-bedste veninde og bagerassistent ?

Sammen har vi i løbet af de seneste par pr fået kreeret nogle ret seje kager…: 

  
 
   

 
… Og nå ja, så skal der også lige laves lasagne til 20 mennesker på et eller andet tidspunkt ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *