DIY: fra øreringe til halskæde

Hjemvendt fra Barcelona med en bugnende kuffert fyldt med mange gode fund! Et af dem var disse fine øreringe fra en gadesælger ved Park Guëll. Som øreringe var de ikke rigtig noget for mig, men jeg synes alligevel, at de var så fine, at jeg besluttede mig for at give mig i kast med at lave et halskædevedhæng ud af dem i stedet. Så i går var jeg et smut forbi Panduro efter en kæde (“guld”, 1 meter) og o-ringe (…der er til maaaange fremtidige halskæder!), som vedhænget skulle hænge fast i kæden med. 

 

Derefter var det ret enkelt: Ørebøjlerne blev pillet af, og så blev de to smukke plader fra øreringene limet sammen med en klat lim, så uanset hvordan halskæden drejer rundt i løbet af dagen, kommer der ikke til at være en bagside. Derefter målte jeg halskæden og besluttede, at korte et par cm af. Og så var det bare at samle kæde, 2 o-ringe og vedhænget forsigtigt i det hul, hvor ørebøjlerne før har siddet.

Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og glæder mig til at bruge kæden hele sommeren – og mindes en god tøseferie imens 🙂 Der er ikke noget bedre end køb, der minder om gode ferier eller på anden måde har en særlig historie! Og nå ja, prisen er også helt ok: 71 kroner i materialer og €3 for de originale øreringe = ca. 95 kroner.

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *