Julepynt fra ferien

Som jeg tidligere har delt her på bloggen, så gør jeg mit ypperste for altid at have et styk julepynt med hjem fra de feriemål, vi er på. Nogle steder (og årstider) er lettere end andre, og heldigvis var New York en af de lette.

Vi havde allerede lidt pynt fra NYC fra da vi var afsted i 2011, men vi skulle også have et minde fra denne tur. 

Sidst havde vi fundet julepynten i en (helårlig) julebutik på 7th Avenue, tæt på Central Park, men denne gang faldt vi over en gigantisk butik på 133 Mulberry Street i Little Italy. Og det blev til denne fætter – måske ikke den kønneste eller klassiske, men mere New Yorsk (inden for rimelighedens grænser) er svært at finde, hvis du spørger mig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *